Bosbessen Kokos Bowl

Bosbessen-Kokos-Bowl

Wel zo lekker met deze tropische temperaturen: een ijskoud ontbijtje waarvoor je niet lang in een benauwde keuken hoeft te staan. Gooi alle ingrediënten in de blender, en klaaaar! Koud kunstje.


BOSBESSEN-KOKOS-BOWL

Suikervrij, zuivelvrij & glutenvrij – Voor 1 persoon

– 1 el chiazaadjes
– 60 ml kokosmelk
– 1 banaan
– 65 – 75 g bevroren(!) bosbessen (uit het diepvriesvak)

Meng de chiazaadjes en de kokosmelk in een kommetje en laat een kwartiertje in de koelkast opzwellen. Giet het chia-kokosmengsel in een keukenmachine. Voeg de banaan en bevroren bosbessen toe en pureer tot een glad mengsel. Serveer eventueel met wat verse bosbessen of stukjes ander fruit. Eet meteen op.


De spulletjes zijn van Huisnummer 73.

♥ Volg m’n blog met Bloglovin’

Reageer

Volgend berichtWortelcake zonder Suiker