Chocolade Fudge met Sinaasappel en Chili

Chocolade Fudge met Sinaasappel en Chili

Met deze versie van heerlijk kleverige chocolade fudge laat ik me in gedachten alvast meenemen naar mijn vakantiebestemming voor komende zomer. Bittere amandel, zoete sinaasappel en pittige chili… ¡Olé! Je kan niet vroeg genoeg met de voorpret beginnen toch?


CHOCOLADE FUDGE MET SINAASAPPEL EN CHILI

Suikervrij, glutenvrij & zuivelvrij – Voor 8 stuks

– 60 g amandelpasta
– 60 g (rauwe) honing
– 60 g gesmolten kokosolie
– 3 el (rauwe) cacao
– snufje zout
– 1 tl rasp van een onbespoten sinaasappel
– 1/4 tl gemalen gedroogde chilivlokken

Meng amandelpasta, honing, kokosolie, cacao en zout in een blender tot een homogene massa. Voeg de sinaasappelrasp en chilivlokken toe en meng het met een lepel goed door elkaar. Bekleed een vierkante of rechthoekige vorm met huishoudfolie. Giet het mengsel in de vorm en laat in een paar uur hard worden in de koelkast. Snijd vierkantjes van de fudge en bestrooi met extra sinaasappelrasp en chilivlokken.


De theedoek is van PLUUM, lekkers en leuks.

♥ Volg m’n blog met Bloglovin’

Reageer

2 reacties

Volgend berichtZoete Aardappel Smoothie