Chocolade Hazelnootpasta

Chocolade Hazelnootpasta

Stralend zonnetje aan de hemel, blote voetjes in het gras of zand, swingende klanken uit de boxen, en een keur aan foodtrucks waar ik een hapje en drankje kan scoren… Laat het festivalseizoen maar komen! Vaste prik in augustus: Antilliaanse Feesten + een crêpe met chocolade hazelnootpasta.


CHOCOLADE HAZELNOOTPASTA

Suikervrij, glutenvrij & zuivelvrij

– 120 g hazelnootpasta van 100% hazelnoten
– 80 g pure chocolade van 75% cacao*, fijngehakt
– 1 el kokosolie

Doe hazelnootpasta, chocolade en kokosolie in een kom en verwarm het geheel au bain-marie. Roer af en toe tot alles gesmolten is. Giet het mengsel in een glazen potje en laat op kamertemperatuur komen. Smeer royaal op je boterham of crêpe.

* Ik gebruik altijd een reep waar alleen kokosbloesemsuiker als zoetstof in zit.


Bordje, servet en mes zijn van Huisnummer 73.

♥ Volg m’n blog met Bloglovin’

Reageer

2 reacties

Volgend berichtRicottataartje met Frambozen