Patisserie Philippe Galerne

Een Zomer zonder Philippe

Oh, wat mis ik hem. Mijn geliefde Philippe uit Frankrijk. Drie tergend lange weken moet ik het zonder hem doen. Geen vluchtige bezoekjes meer onder werktijd, omdat ik mijn verlangen niet langer kan weerstaan. Geen ontmoetingen meer op de late vrijdagmiddag, zodat ik het weekend kan doorkomen. Philippe, kom snel terug, reviens vite!  Zodat ik weer kan genieten van de zoete verleidingen waar jij mijn hart mee veroverde.

“Philippe, kom snel terug, reviens vite!”


Wie is toch die Philippe?
Franse patissier Philippe Galerne en zijn team maken in een grote open keuken achter in de winkel authentieke Franse heerlijkheden: tartes, tartelettes, éclairs, macarons, brioches, pains au chocolat, croissants. Allemaal even onweerstaanbaar en – dat durf ik gerust te zeggen – de beste van Den Haag. Als je de winkel binnenstapt, ruik je de heerlijke geur van verse Franse boulangerie en patisserie en hoor je zangerige Franse klanken uit de keuken komen: net alsof je even in Frankrijk bent. Elke zomer is de zaak, helaas, helaas, drie weken gesloten. Dit jaar is dat van 30 juli tot en met 21 augustus.
Patisserie Philippe Galerne, Aert van der Goesstraat 24, Den Haag


♥ Volg m’n blog met Bloglovin’

Volgend berichtAalbesjes op hun Allerbest