In de media

Schrijven over eten en recepten ontwikkelen is niet iets wat ik alleen voor mijn blog doe. Zo tik ik ook wetenswaardige culinaire artikelen voor de horecaprofessional op kokswereld.nl. Over bijvoorbeeld asperges, wijngaardslakken, paling… Weer eens wat anders dan over taart, cake en koek. Klik hier voor mijn publicaties op een rij.

Voor het reis- en cultuurmagazine España & Más schreef ik de vaste culinaire rubriek Delicioso. Fantástico om te doen, want mijn hart klopt heftig voor Spanje en Latijns-Amerika en hun eetcultuur. Een overblijfsel uit de tijd dat ik in Spanje en Costa Rica woonde. Hieronder een overzicht van mijn publicaties.

Culinair tekstschrijver, culinair redacteur of receptontwikkelaar nodig? Mail mij gerust voor een leuke opdracht.


BUDDHA AMACHA SCONES

Receptuur

Gepubliceerd in: High tea in een handomdraai
November 2015

Lees hier m’n recept dat Simon Lévelt publiceerde >

ZOMERSE IJSBLOEMEN

In de media

Gepubliceerd in: Margriet
12 – 19 september 2014

Zomerse ijsbloemen

Lees hier wat Margriet over m’n blog schreef >

6 KLASSIEKE TAPAS

Tekst en receptuur

Gepubliceerd in: España & Más
Juli – september 2014

Lees hier het artikel met de recepten >


 

OP Z’N MOORS

Tekst en receptuur

Gepubliceerd in: España & Más
April – juni 2014

Lees hier het artikel met de recepten >

EILANDHAPPEN

Tekst en receptuur

Gepubliceerd in: España & Más
Januari – maart 2014

Lees hier het artikel met de recepten >

SPAANSE FEESTDAGEN

Tekst en receptbewerking

Gepubliceerd in: España & Más
Oktober – december 2013

Lees hier het artikel met de recepten >


 

VALENCIAANS LEKKERS

Tekst en receptuur

Gepubliceerd in: España & Más
Juli – september 2013

Lees hier het artikel met de recepten >

SPAANSE PICKNICK

Tekst en receptuur

Gepubliceerd in: España & Más
Mei – juni 2013

Lees hier het artikel met de recepten >

DE SMAAK VAN SEMANA SANTA

Tekst en receptuur

Gepubliceerd in: España & Más
Februari – April 2013

Lees hier het artikel met de recepten >


OER-SPAANSE FEESTRECEPTEN

Tekst en receptuur

Gepubliceerd in: España & Más
November 2012 – januari 2013

Lees hier het artikel met de recepten >