Kaneel overnight oats met bosbessensaus

Kaneel Overnight Oats met Bosbessensaus

Ok. Nog eentje dan. Omdat ik in de overnight oats fase zit. Happy breakfast!

“Ok. Nog eentje dan…”


KANEEL OVERNIGHT OATS MET BOSBESSENSAUS

Suikervrij, zuivelvrij & glutenvrij – Voor 2 porties

Voor de overnight oats
– 60 g (gecertificeerd glutenvrije) havervlokken
– 2 el chiazaad
– 2 tl kaneel
– 240 ml amandelmelk

– 75 g bosbessen

Voor de bosbessensaus
– 75 g bosbessen
– ½ appel, geschild en in stukjes
– scheutje appelsap

Garnering
– bruine amandelen, grof gehakt

Begin met de saus. Doe alle ingrediënten in een steelpannetje en zet op een laag vuur. Laat ongeveer 20 minuten zachtjes koken. Pureer met een staafmixer de saus tot een gladde massa. Voeg eventueel nog wat appelsap toe om het te verdunnen. Laat afkoelen.

Maak ondertussen de overnight oats. Meng alle ingrediënten in een kom of jampot. Dek af en zet het samen met het pannetje bosbessensaus een nacht in de koelkast.

Spring de volgende ochtend uit bed, sprint naar de koelkast en haal je overnight oats en bosbessensaus eruit. Serveer in 2 kommen en garneer met de amandelen.


PS De houten snijplank, het kommetje en het lepeltje komen van PLUUM, lekkers en leuks

♥ Volg m’n blog met Bloglovin’

Reageer

Volgend berichtAppel Roos Vanille IJsthee