Kiwi IJsjes

Kiwi IJsjes

Om op het meest veelbelovende zonovergoten dakterras van Leiden te kunnen vertoeven, hoef ik deze zomer alleen maar mijn slaapkamerdeuren open te slaan. Het fijne stekkie kwam bij mijn nieuwe huisje waar ik sinds een paar dagen woon. Ik ben zo blij als een kind als ik denk aan de eindeloze opties die deze extra ‛kamer’ biedt. Ontbijten in de ochtendzon, relaxen op een ligbed, ijsjes eten in de schaduw van de parasol, dineren in de buitenlucht, slapen onder de sterrenhemel… Dit zou wel eens de mooiste zomer kunnen worden. 


KIWI IJSJES

Suikervrij, glutenvrij & zuivelvrij – Voor 6 ijsjes

– 4 rijpe kiwi’s (bijvoorbeeld van EAT ME)
– 250 ml ananassap
– blaadjes van 1 takje verse munt

Snijd de kiwi’s doormidden en haal met behulp van een lepel het vruchtvlees eruit en doe het in een blender of keukenmachine. Giet het ananassap erbij en mix tot een glad mengsel. Mix maar kort, want als je kiwi’s heel fijn maalt wordt de smaak bitter. Voeg daarna de muntblaadjes toe en mix deze nog even kort mee. Vul 6 ijsvormpjes met het mengsel. Zet de ijsjes minimaal 5 uur in de vriezer.


De theedoek is van PLUUM, lekkers en leuks.

♥ Volg m’n blog met Bloglovin’

Reageer

Volgend berichtDadels met Amandelpasta en Kaneel