Gevel Lola bikes & coffee

Koffie tussen de Tweewielers

Er is een hoop bedrijvigheid op Noordeinde 91 in het Haagse. Fietsenmaker Daniël sleutelt op een enorm Perzisch tapijt aan een veelgebruikte tweewieler die een opknapbeurt nodig heeft. Een jonge bruinharige vrouw zit verdiept in haar boek aan een van de ronde houten tafeltjes en nipt aan haar versgezette cappuccino met lobbige melkschuim in een kunstig rosetta-figuurtje. Een verliefd stelletje neust hand in hand wat rond en vergaapt zich aan de glimmende, bijzondere fietsmodellen die met stevige stalen beugels aan de robuuste bakstenen muur hangen. En barista Wessel is achter de bar druk in de weer met het maken van zijn innovatieve koffiespecial ‘Iced Alley’.

“Fietsen & koffie. Dat is waar ze bij Lola van houden. En niet zo’n beetje ook”

Een ietwat ongewone setting voor wie voor het eerst bij Lola binnenstapt. Want, is dit nou een fietsenwinkel of een koffiezaak? Nou, allebei dus. Fietsen & koffie. Dat is waar ze bij Lola van houden. En niet zo’n beetje ook.

Vraag Wessel naar zijn ‘Iced Alley’ en hij barst met twinkelende ogen los over hoe zijn anders-dan-anders ijskoffie in zijn hoofd ontstond, hoe hij hem maakt, en hoe je hem het beste kunt drinken. ‘Wacht, ik laat je wel even wat proeven.’ En terwijl je het proefshotje wegdrinkt, vertelt hij zo enthousiast over de ‘Fatbike’ dat je het liefst meteen op het zwarte gevaarte wilt springen om als een wilde over het strand te crossen.

Ja, het grote hart staat met recht op Lola’s voordeur en op de muur achter Lola’s bar. Lola ♥ bikes & coffee. En het werkt verrekte aanstekelijk. www.lolabikesandcoffee.nl 

Lola bikes & coffee

♥ Volg m’n blog met Bloglovin’

Reageer

2 reacties

  1. Pingback: – Koffie tussen de tweewielers | Leukste Taarten

  2. Irma Kerkhof

    wat een grappig concept! Echt leuk dat je hierover schrijft Em!

Volgend berichtScones uit het Koninklijke Bos