Ricottataartje met Frambozen

Ricottataartje met Frambozen

Bakje ricotta in de koelkast staan? In een flits maak je er een taartje voor op de brunchtafel van. Bijna Pasen!


RICOTTATAARTJE MET FRAMBOZEN

Suikervrij & glutenvrij – Voor 4 personen

– 250 g ricotta
– 2 el honing
– zaadjes van 1 vanillestokje
– frambozen

Verwarm de oven tot 200ºC. Bekleed een springvormpje van 12 cm doorsnede met bakpapier.

Klop de ricotta los met de honing en vanillezaadjes. Schep het mengsel in het springvormpje. Bak de ricotta ongeveer 25 min in de oven. Laat afkoelen en haal voorzichtig uit het vormpje. Serveer met (fijngeprakte) frambozen. Koud, maar ook lauwwarm erg lekker.


Het tafelkleed en bord zijn van Huisnummer 73.

♥ Volg m’n blog met Bloglovin’

Reageer

2 reacties

Volgend berichtKiwi IJsjes