Chocolade Hazelnootpasta
Stralend zonnetje aan de hemel, blote voetjes in het gras of zand, swingende klanken uit de boxen, en een keur aan foodtrucks waar ik een hapje en drankje kan scoren… Laat het festivalseizoen maar komen! Vaste prik in augustus: Antilliaanse Feesten + een crêpe met chocolade hazelnootpasta.
CHOCOLADE HAZELNOOTPASTA
INGREDIËNTEN
- 120 g hazelnootpasta van 100% hazelnoten
- 80 g pure chocolade van 75% cacao*, fijngehakt
- 1 el kokosolie
BEREIDINGSWIJZE
- Doe hazelnootpasta, chocolade en kokosolie in een kom en verwarm het geheel au bain-marie. Roer af en toe tot alles gesmolten is.
- Giet het mengsel in een glazen potje en laat op kamertemperatuur komen.
- Smeer royaal op je boterham of crêpe.
* Ik gebruik altijd een reep waar alleen kokosbloesemsuiker als zoetstof in zit.
Bordje, servet en mes zijn van Huisnummer 73.
Romy
Ziet er heerlijk uit! Waar koop je pure hazelnootpasta?
zoetenroze
Dank je! Bijvoorbeeld bij de Ekoplaza en bij De Tuinen. Het staat dan bij de notenpasta’s.