Lot en de Walvis

Geen betere plek voor Lot en de Walvis, dan de Leidse haven. Want, 1) walvissen zwemmen graag in de buurt van boten, en 2) een haven is een plek waar ankers worden gelicht, en waar voeten aan wal worden gezet. Dat gevoel van vrij reizen en blij thuiskomen, krijg je ook bij Lot.

Eten en drinken kun je er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. En of je nou een ontbijtje wilt bestellen rond borreltijd of een toetje als ontbijt, het is allemaal even prima. Vergeet even de tijd, kijk even niet op de klok, en laat je meevoeren door de relaxte sfeer.

Je kunt neerploffen in de woonkamer, eetkamer of keuken van Lot. Haar stijl is een interieur waarin geleefd mag worden, met vintage, design, verweerd hout en vondsten van verre reizen. Strek vooral af en toe de benen om in de woonkamer een lp’tje op de rode platenspeler te draaien, of om bij de waterbar een (gratis) glaasje water (met meloen, munt, citroen, of…) te tappen.

Schijnt de zon? Duik dan het grote terras of de steiger op om naar de dobberende bootjes in de haven te turen. Voor kinderen zonder zwemdiploma hangen er zwemvestjes klaar.


Lot en de Walvis, Haven 1, Leiden, lotendewalvis.nl
Voor ontbijt, lunch, borrel, diner en bootjes kijken


 

Cactus Lot en de Walvis

Worteltaart Lot en de Walvis

Platenspeler Lot en de Walvis

Waterbar Lot en de Walvis

Zithoek Lot en de Walvis

Terras Lot en de Walvis

♥ Volg m’n blog met Bloglovin’

Reageer

1 reactie

Volgend berichtWaag Leiden