In de media
Schrijven over eten en recepten ontwikkelen is niet iets wat ik alleen voor mijn foodblog doe. Zo tik ik ook wetenswaardige culinaire artikelen voor de horecaprofessional op kokswereld.nl. Over bijvoorbeeld Zwitserse Emmentaler, Zeeuwse oesters, olijfolie… Weer eens wat anders dan over taart, cake en koek. Klik hier voor mijn publicaties op een rij.
Voor het reis- en cultuurmagazine España & Más (het tijdschrift heet inmiddels ESPANJE!) schreef ik de vaste culinaire rubriek Delicioso. Fantástico om te doen, want mijn hart klopt heftig voor Spanje en Latijns-Amerika en hun eetcultuur. Een overblijfsel uit de tijd dat ik in Spanje en Costa Rica woonde. Hieronder een overzicht van mijn publicaties.
Culinair tekstschrijver, culinair redacteur of receptontwikkelaar nodig? Mail mij gerust voor een leuke opdracht.
BUDDHA AMACHA SCONES
Receptuur
Gepubliceerd in: High tea in een handomdraai
November 2015
Lees hier m’n recept dat Simon Lévelt publiceerde >
ZOMERSE IJSBLOEMEN
In de media
Gepubliceerd in: Margriet
12 – 19 september 2014
Lees hier wat Margriet over m’n blog schreef >
6 KLASSIEKE TAPAS
Tekst en receptuur
Gepubliceerd in: España & Más
Juli – september 2014
Lees hier het artikel met de recepten >
OP Z’N MOORS
Tekst en receptuur
Gepubliceerd in: España & Más
April – juni 2014
Lees hier het artikel met de recepten >
EILANDHAPPEN
Tekst en receptuur
Gepubliceerd in: España & Más
Januari – maart 2014
Lees hier het artikel met de recepten >
SPAANSE FEESTDAGEN
Tekst en receptbewerking
Gepubliceerd in: España & Más
Oktober – december 2013
Lees hier het artikel met de recepten >
VALENCIAANS LEKKERS
Tekst en receptuur
Gepubliceerd in: España & Más
Juli – september 2013
Lees hier het artikel met de recepten >
SPAANSE PICKNICK
Tekst en receptuur
Gepubliceerd in: España & Más
Mei – juni 2013
Lees hier het artikel met de recepten >
DE SMAAK VAN SEMANA SANTA
Tekst en receptuur
Gepubliceerd in: España & Más
Februari – April 2013
Lees hier het artikel met de recepten >
OER-SPAANSE FEESTRECEPTEN
Tekst en receptuur
Gepubliceerd in: España & Más
November 2012 – januari 2013
Lees hier het artikel met de recepten >