Mangosorbet 13 augustus 2017 / Glutenvrij IJs Plantaardig Suikervrij Vegan Zuivelvrij / Geen reacties Deze mangosorbet maak je met maar 1 ingrediënt! Geen poespas, geen liflafjes, geen tierelantijnen, maar heel rechttoe rechtaan. MANGOSORBET INGREDIËNTEN – VOOR 2 PORTIES 2 zoete, rijpe mango’s, geschild en in stukken gesneden optioneel: plantaardige kokosyoghurt of limoensap BEREIDINGSWIJZE Leg de stukken mango gedurende drie uur in de vriezer tot ze hard (maar niet keihard) zijn. Pureer de mango in de blender. Schep er bollen van. Serveer met een lepel kokosyoghurt of wat druppels limoensap. Download als PDF ♥ Volg m’n blog met Bloglovin’
Mangosorbet
Deze mangosorbet maak je met maar 1 ingrediënt! Geen poespas, geen liflafjes, geen tierelantijnen, maar heel rechttoe rechtaan.
MANGOSORBET
INGREDIËNTEN – VOOR 2 PORTIES
BEREIDINGSWIJZE
♥ Volg m’n blog met Bloglovin’
Ook leuk:
Jamkoekjes met Amandelmeel
Frozen Yoghurt Bites
Bevroren Choco-Notenbananen
Banaan Karamel Taartjes
Volgend berichtPindakaas Bonbons