Ricottataartje met Frambozen
Bakje ricotta in de koelkast staan? In een flits maak je er een taartje voor op de brunchtafel van. Bijna Pasen!
RICOTTATAARTJE MET FRAMBOZEN
INGREDIËNTEN – VOOR 4 PERSONEN
- 250 g ricotta
- 2 el honing
- zaadjes van 1 vanillestokje
- frambozen
BEREIDINGSWIJZE
- Verwarm de oven tot 200ºC. Bekleed een springvormpje van 12 cm doorsnede met bakpapier.
- Klop de ricotta los met de honing en vanillezaadjes. Schep het mengsel in het springvormpje. Bak de ricotta ongeveer 25 min in de oven.
- Laat afkoelen en haal voorzichtig uit het vormpje.
- Serveer met (fijngeprakte) frambozen. Koud, maar ook lauwwarm erg lekker.
Het tafelkleed en bord zijn van Huisnummer 73.
Desiree | Sweet Happinez
Dit ricottataartje ziet er heerlijk uit!
zoetenroze
Dank je!! :-)