Zoetsappige Valentijnsaardbeitjes

Elkaar in-chocolade-gedipte-aardbeien voeren en er dan heel romantisch bij kijken. Verschrikkelijk zoetsappig en ronduit afgezaagd.

Toch treft het blijkbaar doel want menig (toekomstig) koppeltje sluit er hun intieme Valentijnsetentje mee af. Hieronder een to go-variant op de gouwe ouwe verleidingsklassieker, die je anyplace, anywhere, anytime speels in elkaars mond kunt stoppen.

“Een to go-variant op de gouwe ouwe verleidingsklassieker”


GEDROOGDE AARDBEITJES IN WITTE CHOCOLADE EN KOKOS

INGREDIËNTEN
  • witte chocolade
  • gedroogde aardbeitjes (te koop bij de notenboer)
  • geraspte kokos
BEREIDINGSWIJZE
  1. Hak de witte chocolade in kleine stukjes of gebruik chocoladedruppels. Doe de chocolade in een hittebestendige kom en hang dat boven een pan met water. De kom mag het water niet raken. Zet de pan op het vuur en breng het water langzaam tegen de kook aan. Vlak voordat het water kookt, draai je het vuur uit. Witte chocolade kan maar tot ongeveer 28°C gaan, dus mag niet te warm worden. Laat de chocolade smelten tot hij glad is. Roer hierbij regelmatig. Neem de kom met chocolade uit de pan met water.
  2. Haal de gedroogde aardbeitjes door de gesmolten chocolade, wentel ze door de geraspte kokos en leg ze op een bord met bakpapier. Zet ze in de koelkast en laat de chocolade hard worden. Eenmaal hard, kun je de chocoladeaardbeitjes prima buiten de koelkast bewaren en dus ook meenemen.

♥ Volg m’n blog met Bloglovin’

Reageer

1 reactie

  1. Pingback: – Zoetsappige Valentijnsaardbeitjes | Leukste Taarten

Volgend berichtEen Brioche van Eigen Deeg